Thursday, September 30, 2010

Tre lyckliga ägare.

Ni skulle ha gjort som de tre lyckliga ägarna till "Kulturkalasgiganterna". Eller vad ska man kalla dem. Tavlorna som ursprungligen målades till en kampanj för Stadsmissionen under Kulturkalaset i Göteborg sommaren 2010. De är ju gigantiskt stora, så namnet passar nog fint. Tre lyckliga människor budade hem sina tavlor för några hundralappar. Eller flera hundralappar blev det ju.
En köpte jag tillbaka. Ägaren tyckte helt enkelt att den blev för stor. Men jag har plats. Så nu finns det en gigant i ateljén. Inramad. Ljuvlig. Mäter hela 101x133 cm. Wow. Kostar inte hundralappar längre. Utan tusenlappar. Den kan bli din för 8000:- Ännu en gång gratulerar jag de tre lyckliga som fick sitt unika ex för hundralappar där i somras.

5 comments:

Anna said...

Budade förtvivlat för att kamma hem dem men missade att vara vaken den sista dagen, för mycket på jobbet. Hm, grämer mig ännu...

Anna Lena Mayor Ekeblad said...

Förstår att du grämer dig lite. Dom blev verkligen fina. Skulle passa i ett hus vid havet. I Vallda till exempel. Hi hi!

Anonymous said...

...och jag är en av de lyckliga. Jag inser att jag gjort ett fynd. Den är såå fin på min vägg, fast väggen är i sta'n inte i ett hus vid havet

Anna Lena Mayor Ekeblad said...

Passar så klart fint på en vägg i stan också! Passar överallt. Jag älskar min. Den gör hela ateljén just nu! Tjohooo!

Anna Lena Mayor Ekeblad said...
This comment has been removed by the author.