Wednesday, September 22, 2010

En stor kopp kaffe

Det finns en liten nackdel med hösten. Speciellt om man har ett väldigt klent immunförsvar. Förkylningarna. Man hinner glömma mellan varven hur segt det är. Hur seg man blir. Jag borde koka mig en stor kopp te med honung och citron. Men som vanligt är jag mest kaffesugen. En kopp av varje kanske? Utanför fönstret är i alla fall hösten vacker att se på!

2 comments:

Anonymous said...

Hej. Bäst man skriver något. Råkade bara hamna här. Förkyld och hemma från jobbet, surfar mest runt just nu för att hitta boktips/bokrecentioner, vill ha något nytt att läsa. Gärna något filosofiskt, om livet, döden, eller skrivandet, kanske någon författarbiografi. Kommer nog inte iväg till bibblan förrän till helgen. Har du något tips.
Ska iaf kolla upp Lars Gustafssons "Den amerikanska flickans söndagar" och Eric Claptons biografi. //Mats

Anna Lena Mayor Ekeblad said...

Ååå! Biografier! Jag har ägnat hela sommaren åt att läsa biografier. Fast mer musiker- än författarbiografier. Jag gillade "Bit of a blur" av basisten i just Blur. Sen tyckte jag den som Marilyn Manson skrivit var ganska fashinerande, fast jag aldrig har lyssnat på hans musik. Kul att du hamnade här! Lycka till med läsandet! Å krya krya på dig!