Friday, April 9, 2010

Fin fint - Looking good

Idag är jag öm i kroppen av gårdagens resande, bärande, klättrande och skrattande! Jag hade en fantastisk dag med underbara Eva och Helena i Stockholm. Deras nya, gigantiska lokaler är såååååå fina!  Det blev väldigt snyggt med mina tavlor på två av alla dessa väggar också. Vi valde "de välkomnande väggarna" vid entréerna. Ja, plural. Kontoret är så stort att de har en ingång från Kungsgatan 10 och en annan från Brunnsgatan 9.
Passade även på att byta ut mina smycken i deras showroom. Nu står det ett uggleträd i fönstret, omgivet av långa halsband i askar. Ska bli väldigt spännande att höra vad alla journalister, bloggare och stylister säger på nästa veckas pressvisning.
Spent yesterday with my friends at Evahelena PR in Stockholm. Today I am sore from traveling, climbing around fixing stuff and laughing hard with the wonderful girls. Their new office looks amazing and now even better with my paintings in place!

3 comments:

Linda said...

Ååååh vad underbart snyggt det ser ut.
Det är inte bara halsbanden som är fina, askarna, kuddarna som de ligger på.....

Östangård said...

Vi vill tacka för att ni kom till oss. För att ni ser vårt Östangård med ögon som får oss att uppskatta vår vardag. Vill även säga att vi uppskattar att få ha tavlor och ugglor att titta på när vi är här.
Sen måste vi få passa på att skriva att med den iver och glädje som Pricken mötte Österlen gör oss både fulla av skratt och glädje. Vilken underbar familj och människor ni är.

Lotta och Jenny

Anna Lena Mayor Ekeblad said...

Tack snälla!