Thursday, May 28, 2009

Betong



Nu har jag tagit mig tid att börja fixa lite med betongsakerna jag gjöt under långhelgen. Speciellt nöjd är jag med några krukor och små ljushållare till den större storleken av värmeljus!

Typsikt nog lyckas jag inte dra ut "innerformen" i de snyggaste krukorna. Skam den som ger sig. Får väl ta fram hovtången och det där extra stora tålamodet och dra, lirka och banka. Gör det lite senare tror jag. 

2 comments:

Anonymous said...

Hej A-L

Tänk att vi (jag+familj) hade en betonggjutardag...eller jag var väl halvengagerad med min otympliga mage. Men i alla fall. Det hände oss också. Att vi inte fick ur innerformen. Fast på nästan alla saker. Man måste ha nån slags smörj för att få ur dem eller? Plus att vi hade mest plåtburkar, vilket verkar helt omöjligt att få bort.

Hoppas du mår bra, jag läser din blogg varje dag :-) Det är så inspirerande. Tyckte den senaste Collagetavlan var jätte fin!

Ha det bäst/Linda P

Anna Lena Mayor Ekeblad said...

Puss å kram fina Lina! Jag tänker på dig varje dag. Lova att du låter mig veta när "magen" kommer ut! Ha ha ha! Visst är det retligt när man inte får ut sakerna ur sina formar. Man ska visst smörja med lite olja. Jag brukar inte göra det. Plastsaker lossnar oftast i alla fall. Men metallburkar låter lite trixigt. Kram igen!