Wednesday, May 14, 2008

tolftemajtjugohundraåtta

Inser att jag måste göra en egen datumtavla!
TOLFTEMAJTJUGOHUNDRAÅTTA
Jag har precis sagt upp mig.
Måndagen den 12:e maj var min allra allra första dag som egenföretagare.

Av en sjukt lycklig slump lyckades jag hitta en perfekt lokal till min ateljé/butik/kurslokal under helgen. Så min första "egna" dag gick åt till att muttra om fel och brister inför mäklaren och hoppa upp och ner skratta för mig själv så fort han lämnade mig ensam. La mitt bud vid lunchtid och krävde avslut innan dagen slut. Vid 19-tiden kunde jag fnissbubblandes konstatera att jag har en egen atljé.
Jag vann budgivningen!

M tyckte vi skulle gå ut och fira!
Kunde inte få bort det stora flinet/leendet från mina läppar under middagen. Jag fick liksom trycka in små tuggor med pasta i mungiporna. M bara skrattade och konstaterade att "Ingen kommer att bli förvånad över att du avslutar din första dag med att köpa en lokal. Det är så typiskt dig!"

Sen invaderades restaurangen av ett gäng skrikskrattande kvinnor som hade så kul att det inte gick att vara i närheten. Gick hem och sov gott med det där stora flinet fortfarande fastklistrat på läpparna! Väldigt bra måndag.

2 comments:

Eva Ekeblad said...

Spännande, spännande! Nu börjar jag fatta var det är nånstans.

Anna Lena Mayor Ekeblad said...

Adressen är NORDENSKIÖLDSGATAN 7A
Precis mellan Linnégatan och Övre Husargatan
Kommer man med spårvagn går man av på Olivedal eller Linnégatan (eller vad heter hållplatsen mellan Prinsgatan och Linnéplatsen)
Tänk Sveaplan och Gyllene Prag så går det inte att missa!