Friday, February 26, 2010

DN Bostad

The Stockholm based morning paper Dagens Nyheter have a "home feature" on Fridays. Today you can se one of my paintings hanging on a wall. Actually the couple, Johan and Sofie, in the article have three of my paintings in their home. Enjoy!

5 comments:

Anonymous said...

Lot´s of white walls to paint on...

Unknown said...

Nån fick ett väldigt proffsigt halsband i födelsedagspresent! Nice! /Sofia

Anna Lena Mayor Ekeblad said...

Tjohooo! Grattis!

malin said...

Hej igen!

Måste bara fråga. Du verkar ju ha gjort något som du drömt om...asså starta egen ateljee osv =)

Samma dröm "förföljer" mig och jag kan bara inte släppa den. Hur gjorde du när du tog steget... Hade du fått en kundkrets så du vist att hyran inte va nått problem att betala varje månad... Var processen lång från ideè till att slå till =)?

Har nu några som helst tips, så är dom hjärtligt välkomna till lilla mig =)

Hoppas dagen varit bra!

Kram Malin o typerna =)

Anna Lena Mayor Ekeblad said...

Hej Malin! Svårt att ge några konkreta råd. För min del kom jag till en gräns där det blev omöjligt att jobba heltid som anställd och dessutom arbeta med hobbyn som höll på att förvandlas till yrke. Kräver nog lika mycket mod som dumhet att ta steget. Plötsligt en dag kändes det bara som att jag var tvungen att testa. "Vad är det värsta som kan hända?" var nog tanken. Går det inte så får jag väl söka ett nytt jobb. Jag ville helt enkelt inte gå om tio år och fundera vad som kunde ha hänt om jag hade vågat. Men visst är det mycket jobb. Det gäller nog att man verkligen brinner för sin dröm. Jag ägnade till exempel lördagskvällen åt att producera, packa och fakturera 75 halsband med ugglor... Lycka till!