Thursday, April 11, 2019

SAVE THE DATE - Pecha Kucha i Göteborg den 14:e maj

Sätt ett stort kryss i kalendern på kvällen den 14:e maj! Det är då Pecha Kucha kickar igång igen på Park Lane i Göteborg. Alla är välkomna och det kostar ingenting. Dessutom kommer jag att vara där och berätta om min bok "Nu kan du andas igen." Tjohoooo!


För ganska exakt ett år sedan stod, konstnären och skribenten, Anna Lena Mayor Ekeblad på Pecha Kuchas scen och berättade om uppdraget hon gett sig själv när hon blev sjuk. Under ett halvårs tid var hon tvungen att vila sig frisk efter flera stora operationer i magen. För att få tiden att gå lite snabbare bestämde hon sig för att måla och skriva minst fem minuter varje dag. 

Förra gången hon var här visade hon några av alla de rutor och mönster hon målade under perioden. Den här gången är hon här för att berätta om boken ”Nu kan du andas igen.” Den är resultatet av alla de där ”fem minuternas ritande och skrivande” som blev av under de där sex månaderna i stillhet. 

Boken är en blandning av berättande texter, grafiska mönster, dikter och illustrationer. Den vänder sig till alla som någon gång haft ont, varit rädd och kanske framför allt till alla som någon gång har längtat efter en förändring. Mer information om projektet hittar du på hennes hemsida


Det går så klart bra att förbeställa boken redan nu via min webshop också!
Ryktet säger att den kommer att levereras från tryckeriet redan innan april blir till maj. Hurra!











No comments: