Tuesday, October 5, 2010

Inspirerade av?

Jag vet inte vad ni tycker. Måste nog själv säga att det känns som att de som har designat materialet för Göteborgs Universitets populärvetenskapliga kursprogram (katalog, web, annonser) har blivit lite inspirerade av det som jag och SCP gjorde för Kulturkalaset i somras. Tre personer på tre dagar har visat mig material med rynkad panna: "Har du gjort det här?" Smickrande eller läge att bli sur?!  Vad tycker ni?

4 comments:

Anonymous said...

Låt Dig inte oroas av det där 1960-tals struntet. Helvetia typsnitt är det säkert. Precis som på en P-hus skylt ca. 1966.

Annars är det kul med plagiat. Visar att Du påverkar andra. Åh, tänk sig vad fult det blir när de försöker.

Hälsningar i osynligt bläck från den Anonyma

Anna Lena Mayor Ekeblad said...

Fast det är ju inte riktigt ok. Visst blir man smickrad av att de härmar. Men inte kul när folk tror att det är jag som gjort det där fula. Håller tummarna för att GP tycker det är värt att skriva om det.

Johanna said...

Jag tycker inte det är något unikt i detta sättet att typa text. Har man sett förr och syns även på flera håll idag. Där med inte sagt att din och SCP:s Kulturkalaset-profil hade en egen variant på det maneret. Jättefint tyckte jag!

Johanna said...

Ett tillägg - däremot är det ju himla fantasilöst och dumt att använda samma färgskala som er. Då känns det ju verkligen som att man försöker härmas!