Friday, April 6, 2018

Inspirationskurs - bakverk i betong

Tanken med den här kursen är att inspirera deltagarna att skapa roliga, knäppa och annorlunda saker i betong. Det blir inte några klassiska fågelbad eller skålar att lägga snäckor i. Vi kommer att baka muffins, tårtor, glassar och en och annan hamburgare. Allt i betong!

Kursen börjar strax efter lunch på lördagen. Ni checkar in i era rum och kommer ner till den uppdukade buffén. Just det! Det blir så klart färgglada muffinsar, tårtor och bakverk som går att mumsa på också. När ni fikar kommer jag att gå igenom själva betongprocessen och visa inspirerande betongsaker. Utomhus kommer jag sedan att visa hur man blandar den perfekta betongkonsistensen, hur man kan jobba med olika former och berätta mer om hur man målar och lackar sina skapelser.

Inne i villan har jag sedan dukat upp en buffé med betongdelar. Ni kommer att få välja, montera, måla och skapa egna bakverk i betong. Klockan 18.00 är det dags för "burgarkväll" på Villa Bro. Det finns burgare för både veganer och köttätare. Christine i köket är världsmästare på fräscha, lokala råvaror, goda tillbehör och smaskiga såser. Alla kommer att bli mätta och glada! (Har man allergier eller är intolerant mot något säger man bara till så löser vi något som du kan äta.)

På söndagen äter vi frukost och fortsätter sedan kursen med att skapa rosor i plastlera till våra prinsesstårtor i betong. Strax innan lunch avslutar vi kursen och säger hej då. Alla deltagare får med sig minst ett bakverk i betong.

Villa Bro ligger mitt i Brodalen, en dryg timmes bilfärd från Göteborg. Vi har tolv rum. De flesta är dubbelrum med toalett och dusch. Rummen är enkla men personliga. Villa Bro har fullständiga rättigheter, så vill man ta ett glas bubbel eller vin till maten går det så klart bra.

INSPIRATIONSKURS - bakverk i betong, 1200:-/person
- kurs
- logi (del i dubbelrum en natt)
- fikabuffé vid ankomst
- middag på lördagen
- frukost
- minst ett bakverk i betong

Anmäl dig genom att maila till: annalena@mayorekeblad.se

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/193968091219092/


No comments: